Wallpaper FR-X 1080P
Pimp your desktop – bakgrundsbild à la FR-X
13 maj, 2017
Klistermärken Caddy
Över 200 klistermärken levererade!
12 juni, 2017
Klistermärken 1.5m Tack

Vi är alltid lika glada när vi skickar ut produkter. Glädjen lite av en tvåstegsraket – vi är glada att vi blivit uppmärksammade, och glada att få möjligheten att leverera en högkvalitativ produkt. De här klistermärkena, eller för den delen den matchande klädserien, hade inte existerat om det inte hade varit för Facebookgruppen “Lagstadga 1.5m, för våra liv“, där vi lovat leverans av klistermärken i slutet av maj/tidigt juni.

Då vi under måndagen hämtat upp klistermärkena, som, med risk för att låta som en trasig grammofon, är i PVC, 135mm i diameter, och utvecklade för att tåla utomhusbruk hade vi inga som helst ursäkter längre. Vi skred till verket och började fylla kuvert med allt från ett till tolv klistermärken vardera, i bakhuvudet växte denna bloggpost fram samtidigt.

Packning av klistermärken

Packade kuvert – låtsas inte om visitkortet med vår gamla logotyp

Leverans från Taiwan

I normalfallet arbetar vi endast med leveranser inom Sverige, men i fallet klistermärken har vi gjort ett undantag – dessa levereras från Taiwan. De trycks även där, av ett tryckeri som specialiserar sig på enbart klistermärken. Leveranstiden kommer således inte bli 1-3 dagar, utan snarare ett par veckor från dagens datum räknat – tidigt juni, med andra ord. Under senare halvan av juni kommer lagret av klistermärkena flyttas hem till Sverige för snabbare leveranser.

Med andra ord: stort tack till alla er som lagt en förbeställning. Vi är mer än övertygade om att ni kommer uppskatta klistermärkena. Var inte blyga för att dela med er av era bilder här eller på vår Facebooksida. Ni kan numera även följa oss på Instagram. Until next time!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *