Ny Kassa
12 juni, 2018
Taipei Cycle 2019 Nangang Exhibition Center

FR-X på Taipei Cycle 2019

Den som följer oss på Instagram eller Facebook kan under föregående vecka ha anat vissa livstecken från vår sida för första gången på länge. Inte bara är våren och barmarken här på allvar i Sverige, utan vi har även kravlat ut ur våra iden, än en gång till FR-X födelseplats. Vi talar Taipei Cycle, 2019 års upplaga.

Taipei, för er som aldrig besökt staden, är en oändlig “WTF”-upplevelse. Från 24h-närbutiker till kollektivtrafik som faktiskt fungerar, via misshandlad engelska i varje gathörn, ingen utflykt är tråkig, oavsett hur kort den är. Som ett slags homage till Taipei-upplevelsen presenterar vi vår egna “Best of” som fokuserar på de lite roligare bitarna vi stötte på under vårt mässbesök.

Neco wood bicycle

Neco, en tung utställare, ställde ut en tung träcykel. Nästa års hardtail?

Forever Machine Frame Tattoo

Forever Machine har den rätta grafiska profilen för dig som gillar clean design

 

Metallica Scorpion bicycle components

I brist på något nytt Napster att stämma har Metallica börjat sälja cykeltillbehör under märket Skorpion.

SARS bicycle components

Coronaviruset SARS ställde till med stora problem i södra Kina, Hong Kong och Taiwan år 2003, fastlandskineserna hedrar minnet genom att döpa sitt företag efter det

Lotus logo

Nog för att Geely köpt upp Lotus, men var det verkligen ett uppköp till den berömda kinesiska allmännyttan? (Undrar varför fotoförbud rådde…)

Mopedo logo

“Vi tillverkar mopeder, vi måste ha ett namn som påminner konsumenten om det.” “Jag vet! Mopedo!”

Mässkatalog Taipei Cycle 2019

Den officiella mässkatalogen kom i år på CD-ROM, lagom till femårsjubileet för att samtliga datortillverkare slutat sälja datorer med optiska enheter

Med det sagt – vi läste strax efter att ha tagit samtliga foton på besökspasset att fotografering var strikt förbjuden under hela mässan, utan skriftligt tillstånd från arrangören. Dessvärre hade vi alldeles för roligt för att låta bli att ta bilder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *