Semestertider
Semestertider
25 juli, 2017
Hösttävling
Rea och tävling
24 september, 2017
FR-X T-Shirt

Vi har varit på våra taiwanesiska kontakter igen och varit jobbiga – resultatet (till stor del) kan ni skåda nedan – en T-shirt. Men inte vilken T-shirt som helst – vi nöjer oss i vanlig ordning inte med att beställa in saker från hyllan. Vad ni ser framför er är resultatet av ett par månaders utvecklingsarbete (jo, faktiskt) – FR-X:s alldeles egna, lite mer figursydda T-shirt. 100% bomull, 100% Made in Taiwan, försedd med svettband i nacken och en kvalité vi törs våga du inte hittar i vilken dussinbutik som helst.

FR-X T-Shirt

Utöver att piska på folket på fabriksgolvet i Taiwan har vi även med hjälp av globaliseringens makter sett till att andra änden av produktionslinan har att göra. Något återhållsamt har vi hållt oss till en enkel logotyp på bröstet i fullfärgstryck (med två olika nyanser av blått, eftersom vi är jobbiga och har olika nyanser av blått i vår logotyp). Den slutliga produkten kommer dessutom sakna tagg i nacken helt, istället trycks tvättinstruktioner på insidan av tröjan.

Just nu pågår våldsamma tester medelst stor tvättmaskin och mycket varmt vatten för att säkerställa att trycket verkligen håller – de första tvättarna visar inte på någon mattning alls. Tröjan beräknas finnas i vårt sortiment och till salu under augusti. Även specialordrar med eget tryck kommer erbjudas i större partier, kontakta oss för vidare information och demo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *