Specialdesignade kvalitetskläder. Från Taiwan.

Likt vårt komponentsortiment har vi anlitat några av världens bästa leverantörer av kläder, självklart från Taiwan. Vi kan tillhandahålla tröjor för landsväg och MTB, kortärmat såväl som långärmat. Utöver detta har vi även landsvägsshorts med EIT-pads, med/utan bib, i damstorlekar såväl som för män.

Tröjorna är i 100% Coolmax KP-689B, landsvägsmodellerna är utrustade med silikonrand baktill i underkant, vattentät värdeficka, samt reflexränder på båda sidor. Tröjorna för MTB kommer i två varianter – lång- och kortärmat.

Shortsen utrustas uteslutande med högkvalitativa pads från marknadsledande EIT och är tillgängliga med/utan bib.

 

Kläder som du vill ha dem

Vi arbetar främst med anpassad design av cykelkläder – du har en idé, vi förverkligar den på ett plagg som kommer hålla i många år framöver. Vi hjälper dig självfallet genom processen. Kanske är du själv kunnig i Illustrator? Designa din egen tröja och byxa med våra mallfiler. Vi tillhandahåller även våra egendesignade alster.

 

Oslagbar pris/prestanda

Våra kläder håller absolut högsta kvalité – från tyger, via sömmar, till tryck. Exakta priser varierar, ett prisexempel är vårt introduktionserbjudande under 2017 – 1649:- för ett set långärmad landsvägströja och bib-shorts med all ovan nämnd utrustning. MTB-tröjorna ligger på 599:-.

 • Shorts 1.5m TackShorts 1.5m, tack - Svart

  Shorts – 1.5m, tack – svart

  1,049.00 SEK

  Shortsen “1.5m tack” är utvecklade för maximal synlighet på landsvägen. Obs! Ej lagervara! Leveranstid cirka två månader.

  Rabattkod Kläder2017 ger totalpris 1549:- vid köp av både tröja + shorts.

  Välj alternativ
 • Tröja 1.5m, tack - Zebra - ryggTröja 1.5m, tack - Zebra

  Tröja – 1.5m, tack – zebra

  599.00 SEK

  Tröjan “1.5m tack” är vår egendesignade tröja för maximal synlighet på landsvägen. Obs! Ej lagervara! Leveranstid cirka två månader.

  Rabattkod Kläder2017 ger totalpris 1549:- vid köp av både tröja + shorts.

  Välj alternativ
 • Shorts 1.5m, tack - KoShorts Space Manul

  Shorts – 1.5m, tack – ko

  1,049.00 SEK

  Shortsen “1.5m tack” är utvecklade för maximal synlighet på landsvägen. Obs! Ej lagervara! Leveranstid cirka två månader. Välj storlek här intill.

  Rabattkod Kläder2017 ger totalpris 1549:- vid köp av både tröja + shorts.

  Välj alternativ
 • Shorts Space ManulShorts Space Manul

  Shorts – Space Manul

  1,049.00 SEK

  Shortsen “Space Manul” – för dig som inte räds uppmärksamhet. Eller katter. Obs! Ej lagervara! Leveranstid cirka två månader.

  Rabattkod Kläder2017 ger totalpris 1549:- vid köp av både tröja + shorts.

  Välj alternativ

Leverans från Sverige

Våra kläder produceras i Taiwan – men skickas från Sverige. Detta innebär att du som kund inte behöver oroa dig för extrakostnader. Leveranstid från beställning till leverans varierar, expressbeställningar cirka 40 dagar, normala beställningar cirka 60.

Lagervaror

Även om vi i skrivande stund inte har något lager på egendesignade kläder är detta något vi siktar på att tillhandahålla i mindre skala. Se exempelvis vårt ställ “1.5m, tack” som finns tillgänglig för förbokning med leverans i maj/juni 2017.

Beställning

Kontakta oss nedan med dina önskemål och idéer – vi återkommer snarast.