Specialdesignade kvalitetskläder. Från Taiwan.

Likt vårt komponentsortiment har vi anlitat några av världens bästa leverantörer av kläder, självklart från Taiwan. Vi kan tillhandahålla tröjor för landsväg och MTB, kortärmat såväl som långärmat. Utöver detta har vi även landsvägsshorts med EIT-pads, med/utan bib, i damstorlekar såväl som för män.

Tröjorna är i 100% Coolmax KP-689B, landsvägsmodellerna är utrustade med silikonrand baktill i underkant, vattentät värdeficka, samt reflexränder på båda sidor. Tröjorna för MTB kommer i två varianter – lång- och kortärmat.

Shortsen utrustas uteslutande med högkvalitativa pads från marknadsledande EIT och är tillgängliga med/utan bib.

 

Kläder som du vill ha dem

Vi arbetar främst med anpassad design av cykelkläder – du har en idé, vi förverkligar den på ett plagg som kommer hålla i många år framöver. Vi hjälper dig självfallet genom processen. Kanske är du själv kunnig i Illustrator? Designa din egen tröja och byxa med våra mallfiler. Vi tillhandahåller även våra egendesignade alster.

 

Oslagbar pris/prestanda

Våra kläder håller absolut högsta kvalité – från tyger, via sömmar, till tryck. Allt detta för endast 1649:- för ett set landsvägströja och bib-shorts med all ovan nämnd utrustning. MTB-tröjorna ligger på 599:-.

Leverans från Sverige

Våra kläder produceras i Taiwan – men skickas från Sverige. Detta innebär att du som kund inte behöver oroa dig för extrakostnader. Leveranstid från beställning till leverans varierar, expressbeställningar cirka 40 dagar, normala beställningar cirka 60.

Lagervaror

Även om vi i skrivande stund inte har något lager på egendesignade kläder är detta något vi till och från har i mindre skala. Se exempelvis vårt ställ “1.5m, tack”.

Beställning

Kontakta oss nedan med dina önskemål och idéer – vi återkommer snarast.