Klistermärken 1.5m Tack
Uppdatering – klistermärke
23 maj, 2017
Flaskhållare Šamû
FR-X lanserar sveriges lättaste flaskhållare – FR-X Šamû
16 juni, 2017
Klistermärken Caddy
Ibland halkar man in på lite oväntade områden på ett bananskal - typ klistermärken. Vårt klistermärke "1.5m, tack" är förvisso del av klädserien med samma namn, men det ska klargöras att vi sjösatte produktionen mest på skoj. Döm om vår förvåning när vi som relativt färsk e-handlare levererar över 200 enheter till kunder över hela Sverige. Klistermärket är volymmässigt utan tvekan vår bästsäljande produkt. Inte nog med det, för varje order som landar ute i stugorna sprids ordet än mer, och bollen är i full rullning. Produktserien i sin helhet är skapad med Facebookgruppen "Lagstadga 1.5m, för våra liv", som verkar för ökad respekt för oskyddade cyklister, i åtanke.
Tre bilar - fyra klistermärken
Av bilderna vi fått in såhär långt är det helt klart Volkswagengruppens bilar som är populärast att utsmycka med våra klistermärken. Vi har en Skoda Octavia, en VW Caddy samt en Passat i lineupen än så länge. Med ordrar från Ystad i syd till Gällivare i norr har vi bra geografisk spridning på klistermärkena och arbetar för att vägarna ska bli en säkrare plats för cyklister.

In other news...
Vi har däremot betydligt större fisk att steka (engelska uttryck direktöversatta är fantastiskt dåliga) - till slutet av vecka 24 får vi äntligen in en påfyllning av lagret. Nyheter inkluderar raka sadelstolpar, styrstammen Zaqar i fler längder (40-130mm) samt en mycket speciell, mycket lätt (8 gram!) flaskhållare: FR-X Šamû. Mer om det inom kort!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *