Henri
Säljchefen har ordet
1 februari, 2017
Tröja Space Manul
FR-X lanserar klädsortiment
15 mars, 2017
Klistermärke 1.5m, Tack

1.5m, tack!

Ett ständigt gissel på landsvägarna är svårigheterna att samsas om vägen och att visa respekt för oss mindre skyddade som vistas på vägarna. Vi talar om gångtrafikanter, vägarbetare och självklart oss cyklister. I takt med att vägarna blir allt mer trafikerade och hänsynsnivåerna bland de bäst skyddade trafikanterna ibland är nere på högst tveksamma nivåer behövs högre grader av synlighet. Varselpinnar och reflexer i all ära, men när halvblinda Knut-Kurt kommer farande i sin Dacia, pillandes på stereon samtidigt som han pratar i telefon, krävs all synlighet som går att frambringa.

1.5m, tack - rygg

We bring you – tröjan “1.5m, tack!” Idén är att helt sonika använda din egen rygg som vägskylt för att påminna andra vägtrafikanter att lämna utrymme vid omkörning. Tröjan är baserad på de officiella vägmärkena “minsta avstånd” samt “förbud mot omkörning” och uppmanar bilister att lämna 1.5m avstånd mellan eget fordon och den oskyddade cyklisten. För att upplysa bilisten om eventuell kameraupptagning finns även skylten “automatisk trafikövervakning” representerad på mellersta bakfickan.

Såhär långt har vi fokuserat på ryggen, på en mycket enkel svart tröja utan direkt mönster. För att spinna vidare på temat vägskyltar har vi prytt framsidan med skylten “varning för cyklande och mopedförare” med en enkel tilläggsskylt med texten “cyklist”. Ärmarna är prydda med samma skyltkombination, men med FR-X-logotypen i tilläggsskylten istället.

Storlekstabell Herr

Storlekstabell Dam

Till detta kan vi även erbjuda matchande shorts med bib, med vår brukliga EIT-pad – till vårt introduktionspris 1549:-.

För beställning eller feedback, hör av dig nedan:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *